lauantai 10. elokuuta 2013

Hämeenlinnan kuulumisia

Hämeenlinnan myymälä on saatu viimeinkin kuntoon 3D-katseluhuonetta lukuunottamatta. Sekin tosin on viimeistä silausta vaille valmis! On ollut mukavaa huomata, kuinka kiinnostuneita tämän alueen ihmiset ovat uudistunutta myymälää kohtaan ja sosiaalinen media on saanut heidät liikkeelle oikein toden teolla. Tällä viikolla Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset-lehdessä oli iso juttu meistä jossa kerrottiin, kuinka erotiikka on tai ainakin sen pitäisi olla kivaa, hauskaa ja mukavaa yhdessä olemista. Onneksi se nykyään mielletäänkin näin, eikä se ole enää mikään inhottava tabu! Olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailta; erityistä huomiota on saanut dvd- ja vhs-elokuvien, sekä lehtien vaihdon mahdollisuus. Tämän kuun ajan täällä Hämeenlinnassa saa vieläpä hyvitykset tuplana, jonka seurauksena olemmekin saaneet runsaasti elokuvia ja lehtiä vaihdossa, suurkiitos niistä! :)
Tässä näkymät myymälän ovelta. Valikoimaa riittää! Asiakkaille on näin avajaisten kunniaksi kahvia ja pikkupurtavaa tarjolla, unohtamatta tietenkään loistavia tarjouksia (makuliukuvoiteet 3kpl vain 4.99€, karvakäsiraudat 3.99€/kpl ja penisrenkaat vain 0.99€/kpl!!! Tulkaa heti hakemaan omanne pois, sillä nämä viedään käsistä :)
Ja vielä kuva tulevasta 3D-katseluhuoneesta. Kyllä kelpaa! Odotan itsekkin innolla, miltä elokuvat näyttävät lasien läpi katsottuina. Lisää Hämeenlinnan kuulumisia myöhemmin blogissa. Mahtavasti on uudistettu liike otettu vastaan :) Lämpimästi tervetuloa asioimaan täällä meillä! -Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti