lauantai 10. elokuuta 2013

Kuulatreeniä!

Moi!

Hämeenlinnasta "kotiuduttu" takaisin tänne tuttuun ja turvalliseen Tikkurilan myymälään! :) Viime viikon ja alkuviikon vietin Hämeenlinnan myymälää kunnostaen ja mainostaen. Vaikka tää Tikkurila onkin mulle kuin toinen koti niin kyllä on ikävä tuonne toiseenkin myymälään, etenkin kun tehtiin siellä niin kova työ että saatiin se meidän näköiseksi ja täyteen tavaraa! Eli jos ette vielä ole käyneet katsomassa Hämeenlinnan myymälää niin nyt kipin kapin osoitteeseen Palokunnankatu 12. Sieltä saa meidän ihanalta uudelta myymäläpäälliköltä taatusti asiantuntevaa ja hyvää palvelua! Muakin tullaan siellä toivottavasti taas pian näkemään, ainakin tuurausten merkeissä :)

Eilen tuli tukusta uutta tavaraa ja inspiroiduinkin yhdestä tuotteesta niin paljon että keksin heti aiheen mistä kirjoittaa tällä kertaa. Pelvix lantionpohjalihasten harjoituskuulat ovat minulle täysin uusi tuttavuus ja tajusin niitä hipelöidessäni etten ole tainnut edes geishakuulista pahemmin kirjoitellakkaan? Muistaakseni yhdet kuulat olen täällä esitellyt ainoastaan ohimennen.


                              Eilen uuteen uskoon ja uuteen paikkaan järjestelty kuulahylly

Geishakuulat ovat saaneet nimensä (yllätys yllätys!) japanilaisten geishojen mukaan ja niiden historia ulottuu aina Japanin feodaaliseen aikakauteen. Kuulat pitivät geishat oikeassa vireessä, antaen samalla nautintoa ja pitäen heidän tärkeät lantionpohjalihaksensa hyvässä kunnossa. Kuulien alkuperäinen nimi tarkoitti nautintoa. Tuolloin kuulat oli tehty luusta ja metallista, mutta ajaneet asiansa samalla tavalla kuin nykyisetkin geishakuulat. Näiden seksivälineiden historia ulottuu siis kauas!

Monet naiset ajattelevat että kuulat on suunniteltu lähinnä käytettäväksi synnytyksen jälkeen jotta lantionpohjalihasten tiukkuus ja kiinteys palautuisi. Kuitenkin mitä enemmän lihasta treenaa jo ennen synnytystä sitä tiukempi se on myös sen jälkeen, tai ainakin sitä helpompi sitä on alkaa treenaamaan uudestaan. Geishakuulat voivat myös auttaa löytämään ns. "rakkauslihakset". Näiden lihasten harjoittamisella on tärkeä osuus seksissä. Kuulat myös auttavat ihmisiä jotka kärsivät virtsankarkailusta. Nuoret eivät yleensä tosin tarvitse kuulia muuhun kuin treenaamiseen tai sitten mielihyvän tuottamiseen. Muista kuitenkin että kuulilla on erilainen vaikutus kaikkiin, toiset eivät saa niistä juuri minkäänlaista mielihyvän tunnetta mutta osa voi saada jopa todella voimakkaita tuntemuksia!


Kuulia on nykyään markkinoilla todella monenlaisia, kuulia löytyy niin yksittäin kuin perinteisesti pareittainkin. Materiaalit, muodot ja mallit vaihtelevat suuresti ja hintahaarukkakin on yllättävän laaja. Uskon kyllä että halvemmillakin kuulilla saa haluttuja lopputuloksia, mutta kuten monessa asiassa niin tämäkin kuuluu niihin jossa minä henkilökohtaisesti panostaisin laatuun. Toki jos ei ole vielä varma kuulien hankinnasta, tuleeko niitä käytettyä kovin usein ja haluaa vain vähän harjoitusta niin perinteiset kuulat saa todella halvalla hinnalla.


Lelolla on mielestäni yhdet markkinoiden laadukkaimmista kuulista ja ne ovat varmasti yhdet meidän liikkeen myydyimmistä geishakuulista. Toisin kuin "tavalliset" geishakuulat Lelon kaikki kuulat on valmistettu erillisistä osista ja useissa paketeissa on valmiiksi jo kahdet eri painoiset kuulat. Lelolta löytyy perinteiset geishakuulat kahdessa eri koossa, normaaleina sekä "mini"-versioina. Mitään muuta eroa ei näillä ole kuin koko. Mustassa paketissa on taas DeLuxe malli, joka sisältää ainoastaan yhdet kuulat mutta on erityisesti suunniteltu tuottamaan enemmän nautintoa. Niitä voi pitää esileikin aikana, sekä kuten paketissa mainitaan, jopa yhdynnän aikana! Koska jokainen osa on irrotettava voit halutessasi pitää vain yhtä kuulaa tai perinteisesti kahta.


Sitten niihin kuuliin jotka innostivat tämän postauksen kirjoittamiseen ja joiden nimen aiemmin mainitsinkin. Pelvix kuulat on valmistettu lääketieteellisen tason silikonista ja ne on kehitetty yhteistyössä johtavien gynekologien sekä urologien kanssa. Muotoilultaan tuote on varsin mielenkiintoinen verrattuna muihin geishakuuliin, sitä suunniteltaessa on todellakin selvästi otettu huomioon vaginan oma muoto. Todella ergonominen muotoilu tuottaa takuuvarmaa nautintoa! Paketissa on kolme eri kokoista kuulaa, 9 gr, 17 gr ja 34 gr. Suositeltu harjoitteluaika on kerran päivässä noin 15-20 minuuttia. Harjoittelun aikana suositellaan liikkumista, kävelyä yms, ei mielellään istuskelua. Pelvix konsepti lupaa tuloksia 1-4 kuukaudessa. Tulokset ovat tietenkin yksilöllisiä, mutta niitä tulee taatusti! Minun mielenkiintoni nämä laadukkaan tuntuiset kuulat ainakin herättivät.

Eli kaikki naiset nyt vaan treenaamaan tärkeitä lihaksianne ;)

PS. Tässä linkki nettiversioon jutusta joka meidän Hämeenlinnan liikkeestä julkaistiin viime keskiviikkona Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa!


Rakkain terveisin, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti