keskiviikko 21. elokuuta 2013

Turn me on with your electric feel...



Moi!


Elokuun puoliväli vilahti jo ohi ja ens viikolla onkin sitten jo syyskuun ensimmäinen päivä, hui! Ilmat on ainakin ollut sen mukaiset että syksy on jo saapumassa...Itse en ole lainkaan talvi-ihminen joten en odota mitenkään innolla syksyä, mutta pakko yrittää keksiä jotain positiivista jokaisesta vuodenajasta  :)






Niinkuin otsikkokin vähän spoilaa ajattelin kirjoitella electro sex - tuotteista! Markkinoille on alkanut tulla yhä enemmän ja enemmän tuotteita jotka antavat pieniä, eivät kipeitä vaan lähinnä kiihottavia sähköisiä shokkeja. Fetish-series ja Electro-Sex ovat ainakin sellaisia tuotemerkkejä joilta tällaisia tuotteita löytyy. Tuotteita löytyy meiltä ainakin perhosen, hanskojen, nänninipistimien, penisrenkaan muodossa, sekä tietysti aiemmin jo mainitsemani Electro-Sex aloituspakkaus, jossa löytyy kaikki tarvittava.






Monille seksin ja sähkön yhdistelmä saattaa aiheuttaa kylmiä väreitä. Tottakai jos tietää ettei esimerkiksi nauti kauheasti yleisestikkään BD/SM-tuotteista ja niiden käyttämisestä, voi olla myös melko varma etteivät nämäkään tuotteet ole sinua varten. Jos kuitenkin pelkäät vain että tuotteet käyvät kipeää, olet väärässä! Sähköshokit eivät todellakaan aiheuta mitään epämiellyttäviä saatikka kivuliaita tuntemuksia. Tai jokaisella meillehän on erilainen kipukynnys, mutta voimakkuuksia voi säädellä helposti itselleen miellyttäväksi ;) 






Monet pariskunnat ovat tykästyneet meillä näihin sähköisiin tuotteisiin, sillä se on todella helppo tapa hankkia jotain piristävää ja erillaista parisuhteeseen! Monesti täällä kysytäänkin neuvoja miten parisuhdetta voisi piristää jotenkin ja tässä olisi ainakin yksi erittäin hyvä idea. Yhdessä on kiva tutustua näiden tuotteiden ihmeelliseen maailmaan. Laittakaa siis ennakkoluulot syrjään ja testatkaa näitä taatusti turvallisia ja helppokäyttöisiä tuotteita. Luulen että yllätytte positiivisemmin kuin aiemmin kuvittelittekaan :)






Tervetuloa tänne Tikkurilaan! Minä tulen viikonloppuna valloittamaan Hämeenlinnan liikkeen niin että sielläkin saa työntekijä ansaitun vapaapäivän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti