torstai 8. elokuuta 2013

Elokuvista ja lehdistä tuplahyvitys meillä Hämeenlinnassa elo- ja syyskuun ajan!

Hämeenlinnan myymälämme avaus on sujunut upeasti ja kaikki siellä toimii hienosti. Hämeenlinnaan on tullut kattava valikoima erilaisia elokuvia, löytyy varmasti jokaiselle mieleisiä leffoja. Otamme vastaan lehtiä ja elokuvia, jotka voi vaihtaa uusiin tuotteisiin!

Tikkurilassa kattava DVD ja lehtivalikoimamme uudistuu joka päivä, kun vaihdossa tulee päivittäin uusia elokuvia, kannattaa siis tulla katsomaan elokuvatarjonta! Kotisivuiltamme www.punainenkuu.fi löydätte lisää tarjouksiamme, ja netin kautta saa helposti tilattua tuotteitamme. 

Pitänee valmistautua siihen että kesä lähenee loppuaan, ja alkaa illat selvästi pimenemään. Syksy on ihanaa aikaa romantiikalle, ja nyt viimeistään kannattaa alkaa hemmotella sinulle tärkeää tai tärkeitä ihmisiä.



Upeita tarjouksia upeista tuotteista. Jos et ole vielä kerennyt käydä ostoksilla uudistuneessa Hämeenlinnan liikkeessä, nyt kannattaa heti käydä katsomassa, miltä uudistunut liike näyttää.



Hämeenlinnassa tarjoamme elo- ja syyskuun ajan tuplahinnan kaikista vaihtoleffoista ja lehdistä!





Nyt siis kannattaa kaivaa kaikki vanhat leffat ja lehdet, ja tulla ostoksille Hämeenlinnan liikkeeseen, jossa hyvitämme siis syyskuun loppuun asti tuplahinnan. Myyjämme Hämeenlinnassa ja Vantaalla odottavat teitä palveltavaksi, autamme ja opastamme teitä hankinnoissanne mielellämme! Ja muistattehan, että aina yli 30 euron ostoksesta saatte bonuskorttiinne leiman!

T. Emmi, Punainen Kuu Vantaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti