perjantai 1. marraskuuta 2013

Kosteaa meininkiä!

Moi!



Marraskuu lähti aika kosteissa merkeissä liikkeelle..tarkoitan siis tuota ilmaa! Mutta ei se tunnu ihmisiä häiritsevän kun aamusta asti porukkaa on käynyt todella paljon asioimassa :) Pikkujoulu kausikin on näköjään kivasti startannut kun ihmiset ostelee lahjoja ja asuja! Asuihin taitaa vaikuttaa toi halloween myös ;) Vielä kerkeää ostoksille jos asu viikonlopun juhliin puuttuu!




Mutta sitten asiaan. Eli liukuvoiteisiin, tarkemmin tiettyyn erittäin hyvään saksalaiseen vesipohjaiseen sarjaan, nimittäin Water Glideen. Water Glide on tunnettu ja markkinoilla jo kauan ollut tuotemerkki jonka valikoimista löytyy useita erilaisia vesipohjaisia liukuvoiteita.



Perinteinen Neutral on tavallinen hajuton ja mauton liukuvoide. Silk on taas hiukan liukuvampi ja uskomattoman pehmeä. Warming alkaa lämmittää ihon kanssa kosketuksiin päästessään ja sen vastaparina on Cooling joka taas aiheuttaa viilentävää ja kihelmöivempää tunnetta.



Water Glide liukuvoiteista löytyy myös muutamia ihania makuja. Mun henkilökohtainen suosikkini on vanilja :) Muita vaihtoehtoja ovat kirsikka, mansikka ja eksoottisempi vesimeloni.

Sitten ihan toiseen aiheeseen ja pitkästä aikaa kuvaa muustakin kun pelkistä tuotteista. Kuten aiemmin Nina jo postauksessaan mainitsi, on meidän ihana Punaisen Kuun porukka valmistautumassa yrityksen huomisiin pikkujouluihin! Ensin suunnataan porukalla syömään ja sieltä messuilemaan Kaapelitehtaalle. Viimeksi oli tarkoitus ottaa ryhmäkuvaa meistä keväällä ennen messuja mutta kiireessä se taisi unohtua. Toivottavasti huomenna käy parempi tuuri ja saadaan napattua kuvamateriaalia meidän pienestä "Punaisen Kuun-perheestä"!:) On aivan upeaa työskennellä näiden ihmisten kanssa ja näin hyvällä ryhmähengellä.




Tässä siis kuva joka antaa ehkä vähän sneak peak:ia siitä millainen mun pikkujoulu-look tulee olemaan :) Tämmöistä tiedossa huomenna! Ja muistakaahan että meidän liike on huomenna kiinni kun on pyhäpäivä. Tänään kerkeää vielä kuitenkin shoppailemaan sekä Tikkurilaan että Hämeenlinnaan! Palataan maanantaina muissa tunnelmissa. Hauskaa viikonloppua meidän ihanille asiakkaille<3


Rakkaudella, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti