perjantai 27. syyskuuta 2013

Vapaudutaan ennakkoluuloista!

Kun ihmiset kuulevat missä olen töissä, niin reaktio on melko usein ”siis mitä? jotain dildoja”, joko hämmentyneesti tai epäuskoisesti. Toiset sanovat, etteivät kehtaa asioida liikkeessä, koska se on niin perverssiä. Ei ole, vaan normaalia ja sopivaa ja  jopa suositeltavaa. Kuitenkin nyt eletään vuotta 2013, jolloin tällaisten ajatusten pitäisi olla kaukana historiassa. Kyseessä ei ole mikään ikävä tai haitallinen asia, vaan nimenomaan päinvastainen. Erilaiset välineet ja voiteet tuovat käyttäjilleen iloa ja monessa tapauksessa myös apua, mitä ei mistään muualta saa.

  Seksivälineet saattavat yhä olla tabu, etenkin vanhemmassa ikäluokassa. Erotiikkatarvikkeiden mainostus ei ole niin näkyvää kuin monien muiden tuotteiden. Televisiosta ei tule joka mainoskatkolla ”ennen ja jälkeen” – mainosta penispumpuista eikä aikakauslehdissä ole uusia vibraattorimalleja sisäsivuilla. Seksuaalisuutta ei kuitenkaan tulisi pelätä eikä etenkään hävetä.


Monille meistä tulee elämässään vaiheita, kun apuvälineitä tarvitaan muuhunkin kuin vain niin kutsuttuun viihdekäyttöön. Miehet voivat kärsiä erektiohäiriöistä, naisilla saattaa olla ongelmia tiukkuuden kanssa esimerkiksi synnytyksen jälkeen, tuntoherkkyys heikkenee iän myötä tai kuivat limakalvot voivat vaivata. Näihin kaikkiin ongelmiin löytyy helpotusta erotiikkaliikkeistä: penisrenkaita- ja pumppuja, geishakuulia, liukuvoiteita ja klitorisvoiteita ja paljon muuta!


Kaikki siis rohkeasti vain tutustumaan liikkeisiimme ja tuotteisiimme Hämeenlinnaan ja Vantaalle, apunasi ovat asiantuntevat myyjämme, joiden avulla varmasti löydetään jokaisen tarpeisiin sopivat tuotteet!


xxx - Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti