lauantai 7. joulukuuta 2013

Pientä taukoa paketoinnille

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille näin jälkikäteen!

Selailin viimeisimpiä blogikirjoituksia ja kaikkihan ne käsittelevät joulua ja joululahjoja. Pursuaako jo korvista, kun joka paikassa toitotetaan mitä erilaisempia lahjaideoita, kauppojen hyllyt pursuavat joulukarkkeja, -kalentereita, -ruokia ja mitä tahansa tuotteita joulu-etuliitteellä?

Pieni tauko tekisi meille kaikille hyvää. Niin sanottu nollaus ennen kuin on kurkkuaan myöten täynnä paketointia ja kinkkumainoksia, niin ettei jouluna enää tunnukaan miltään. Paras irtiotto arjesta on yhteiset hetket puolison kanssa (joihin ei liity joululahjojen ostelu tai lanttulaatikon maistelu). Keskittyminen vain toisiinsa ja ehkä pieni lisä siihen perinteiseen?

Kesäiset tuoksut ja hauskat maut piristävät kummasti. Esimerkiksi makuliukuvoiteita löytyy meiltä moneen lähtöön. Kesäiset Strawberry-Kiwi ja Piña colada muistuttavat kiireettömistä rantapäivistä.


Älkääkä unohtako alkuviikosta esiteltyjä hierontaöljyjä! Jos jotain talven keskellä tarvitsee, niin lämmitystä mansikkaisessa muodossa ;)


Hössöttääkö vaimo (tai tyttö-/poikaystävä, miksei aviomieskin) jo rasittavuuteen asti? Millä yllättää etukäteen niin, ettei ajatukset varmasti pääse harhailemaan? Pinkit, karvapehmusteiset kaulapannat ja nahkakahleet pitävät kultasi hetken poissa kaupoista. Lisäksi fetish-hyllyltämme löytyvät suupallot, nänninnipistimet, sähköiskulaitteet, silmälaput ja sidontavälineet!




Pienilläkin muutoksilla saa aikaan paljon ja mikä sopii yhdelle, ei aina käy toiselle. Entä jos kokeilisi hieman erilaista vaihtelua ja pitäisi yhden illan taukoa siitä viime jouluna lahjaksi saadusta romaanista (jota on luettu huonolla menestyksellä siitä asti) ja lukisi välillä vaikka lehtiä? Myymälöistämme löytyy edullisesti uusia ja vanhoja lehtiä Suomesta ja ulkomailta! Vaihdossa tulee jatkuvasti uusia ja vanhoja lähtee. Asiatekstia, kevyempää luettavaa ja tietenkin kuvia!



Muistakaahan rentoutua myös ennen vapaita! 

<3: N





2 kommenttia:

  1. Moi,

    On kiva lukea teidän blogia mutta myös tykkään lukea noita lehtiä tai oikeastaan en niitä hirveästi lue vaan enemmän tulee katsottua kuvia. Ostan mielelläni sellaisia lehtiä missä on paljon kuvia, poseraus kuvia.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Molemmista myymälöistämme löytyy paljon lehtiä, kotimaisista ulkomaisiin, vanhemmista uusimpiin. Tuollaisia poseeraus kuvilla varustettuja lehtiä löytyy aivan varmasti :) Tervetuloa penkomaan valikoimaamme jompaan kumpaan myymälään! T.Maiju

    VastaaPoista