perjantai 13. joulukuuta 2013

Uutena myyjänä erotiikkaliikkeessä

Moikka!

Pari viikkoa olen ehtinyt olla uutena myyjänä Tikkurilan Punaisessa kuussa ja opittavaa tuntuu olevan vielä vaikka kuinka paljon. Vauhdissa mukana pysyminen vaatii kovaa keskittymiskykyä ja työmotivaatiota. Erotiikkaliikkeessä työskentely ei ole läheskään yhtä yksipuolista kuin olisin kuvitellut! On sosiaalisen median ylläpitoa, tuotteiden opettelua, teknistä osaamista ja tietysti tärkeimpänä asiakaspalvelu. Onneksi ihanat työkaverit ja mukavat asiakkaat helpottavat uusien asioiden oppimista.






Lähipiirissäni uusi työpaikkani on herättänyt niin hämmennystä, huvittuneisuutta kuin suoraa vastustustakin. "Siis joku pornokauppa?" olen kuullut monen suusta. Ihmisten käsitys erotiikkaliikkeessä työskentelystä ei taida juurikaan vastata todellisuutta. Seksuaalisuudessa ja erotiikassa ei ole mitään likaista ja hävettävää, vaan ne ovat luonnollisia ja elämän sisältöä rikastavia asioita. Liikkeemme pyrkii auttamaan ihmisiä seksuaalisuutensa toteuttamisessa ja erityisesti lähentämään pariskuntia. Esimerkiksi hauskat pariskuntapelit ovat varmasti hyvä lahja omalle rakkaalle!

 

Uutuuksia tulee koko ajan lisää, kuten kuvassa oleva ihanan vaaleanpunainen Doris Dream Lover, joita tuli tänään meille kokonainen erä. Kaikkien tuotteiden ulkoa osaaminen on liki mahdotonta, mutta mitä enemmän auttaa asiakkaita etsimään haluamaansa ja käyskentelee tutkimassa hyllyjä, sitä enemmän itsekin oppii. Tylsiä hetkiä töissä ei ainakaan tule!




Myös omat ennakkoluulot on tässä työssä jätettävä kotiin, koska makuja on yhtä monta kuin ihmisiäkin. Esimerkiksi alan elokuvia on valtava määrä, ja alussa tutkin DVD-kansia suorastaan kauhistuneena siitä, mitä kaikkea ihmiset oikein katsovatkaan. Pakastimeen laitettaviin lasisauvoihin, nänninipistimiin ja puolimetrisiin dildoihin kuitenkin tottuu yllättävän nopeasti. Enää en jaksa edes ihmetellä kenenkään valintoja, koska seksuaalisuus ja mieltymykset ovat aina ihmisen henkilökohtaisia asioita, joita tulee kunnioittaa.

Hyvää loppukuuta ja mukavaa joulun odotusta toivotellen,

One :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti