maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukuun alku Punaisessa Kuussa

Joulukuun ensimmäinen työpäivä ja tästä lähtien ollaan arkisin auki 19.00 saakka ja lauantaisin 16.00 asti :) Mielestäni tämä tunnin pidennetty aukioloaika on tosi hyvä juttu. Monet ovat itse töissä klo 18.00 saakka, jolloin ehtivät vielä poikkeamaan meillä työpäivänsä päätteeksi. Työtiimin kanssa kehiteltiin nyt joulukuussa joka viikko vaihtuva huipputarjous, joka on voimassa niin myymälöissämme, kuin verkkosivuillamme. Tämän viikon tarjouksessa on ihanat lämmittävät hierontaöljyt. Vaikka pullokoko (50ml.) vaikuttaakin melko pieneltä, on tuote hyvin riittoisaa. Nämä hierontaöljyt on valmistettu niin turvallisista ainesosista, että niitä voi huoletta vaikka nuolla.


Blogissa on toki jo mainittukin, että meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia jouluasusteita. Tässä vielä kuvaa erilaisista seteistä. Kokoja löytyy myös pienestä S:stä aina XL:ään. Kaikenkokoisille siis :)


Lisäksi saimme jokunen aika sitten myymälöihimme kivoja, yhden koon jouluisia asusteita. Nyt miehillekkin löytyy ihanat jouluiset shortsit ;) Jos et ole vielä keksinyt pikkujouluihin sopivaa vaatetusta, kannattaa tulla poikkeamaan meillä, tai selata verkkosivuilta eri vaihtoehtoja!


Mukavaa joulukuun alkua kaikille! Ensi viikolla jälleen uusi joulutarjous, josta ilmoitamme heti maanantaina verkkokaupassamme ja facebook-sivuillamme :)

<3 Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti