tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulu on jo ovella...

Tasan KAKSI viikkoa jouluun!!! Ja kiva kun maassa on lunta, toivottavasti on myös jouluaattona :) Itse tulen silloin päivystämään liikkeeseen 2 tunniksi, jos joltakin vaikka olisi sattunut jäämään lahja ostamatta. Liikkeemme ovat joulun tienoilla poikkeuksellisesti auki, eli su 22.12 olemme avoinna klo 10-16 ja jouluaattona 10-12. 

Varsinkin nyt joulukuussa asiakkaat ostelevat meiltä paljon hupitavaroita pikkujoululahjoiksi ja miksei myös ihan varsinaisiksi joululahjoiksi. Tämän viikon tarjouksena meillä onkin hauska, tisseillä varustettu essu! Valikoimastamme löytyy myös essu miehen vartalolla peniksen kera ;) Roiskiva banaani on myös huvittava lahjaidea, etenkin jos jättää paketin pois. Lahjan saaja tuskin aavistaa, että banaanin kuoren alta paljastuu ...penis!


Perinteisten puhallettavien lampaiden lisäksi meiltä löytyy mm. penis jääpalamuotteja ,-kynttilöitä, -puhallettavia pillejä, -ilmanraikastimia, -saippuaa ym. ym! 


Pikkujouluissa kannattaa panostaa tarjoiluvälineisiin ja pöydän koristamiseen. Hanki pillit ja drinkkitikut,  joita molempia koristaa penikset. Nämä varmasti herättävät huvittuneita katseita kanssajuhlijoissa! Juustoja ja pientä purtavaa on mukava ottaa peniksen mallisilla coctailtikuilla. Jos joku vieraista jää yöksi, voit valmistaa hänelle vielä peniksen muotoisen muna-aamiaisen ;)


Vielä ehdimme tykittelemään joululahjaideoita blogissamme ennen h-hetkeä. Ihanaa joulun odotusta kuitenkin kaikille lukijoillemme!

<3 Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti