lauantai 28. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Heippa!

Kirjottelen nyt omalta osaltani tämän vuoden viimeistä blogitekstiä. Kuten kaikkiin aikaisempiin vuosiin, tähänkin on mahtunut niin iloja kuin suruja, mutta nyt lähden muistelemaan kuitenkin niitä positiivisia! :) Tänä vuonna valmistuin koulusta, enkä oikeastaan tiennyt sen tarkemmin mitä haluaisin alkaa tekemään. Opiskelu ja opintotukien varassa kärvistely saivat kuitenkin olla minulle taaksejäänyttä elämää, joten lähdin selaamaan työpaikkailmoituksia. Ihan kotikaupungissani ei mitään mielenkiintoista ilmoitusta tullut vastaan, mutta Hämeenlinnaan haettiin erotiikkaliikkeeseen myymäläpäällikköä. Sormet syyhyten kirjoitin lyhyehkön hakemuksen ja muutaman päivän kuluttua minut kutsuttiin työhaastatteluun. Selvitin tieni myös haastatteluiden toiseen vaiheeseen, jonka jälkeen puhelin soi ilouutisten kera. Muutama onnenkyynel taisi päästä, kun kuulin saavani tämän työpaikan :)
Toisen työpäivän "tunnelmaa"
Nyt 5 kuukauden työuran jälkeen voin sanoa, etten vaihtaisi tätä työtä mihinkään. Saan omatoimisesti muunnella liikkeemme järjestystä ja muutenkin toimia itsenäisesti. Tärkeintä minulle on kuitenkin asiakaspalvelu. Kanta-asiakkaat ovat tulleet tutuiksi ja mikä parasta, he luottavat minuun. Jokaisella asiakkaalla on mielestäni oikeus jutella myyjälle luottamuksellisesti; kuuntelen, sekä autan heitä parhaani mukaan!

Myymäläkuvaa parin kuukauden takaa
Työkaverit ovat suuressa merkityksessä, kun puhutaan viihtyvyydestä. Sagaan tutustuin heti ensimmäisinä työpäivinäni ja täytyy sanoa, että yhtä herttaista, auttavaa ja ennenkaikkea luotettavaa työkaveria saa etsiä! Nina taas valittiin tuuraajakseni muistaakseni kaksi kuukautta Hämeenlinnan liikkeen avajaisten jälkeen. Hänestäkin on tullut nopeasti luotettava työkaveri. Nina keksii työvuoroillaan lähes aina uusia asioita someen ja hänen kanssaan on muutenkin helppoa ja hauskaa työskennellä. Marraskuun seksimessuilla tavattiin Anni, meidän somevastaava, joka on herttainen ja erittäin kärsivällinen. Hän jaksaa aina olla positiivinen ja auttaa mielellään, vaikka me muut joskus mokaillaan somen kanssa tai ei ymmärretä mistään mitään :) Toista sometyöntekijää Annaa en ole vielä nähnyt, mutta sähköpostien välityksellä on muodostunut hyvä kuva hänestäkin. Aina auttaa, aina hoitaa, ei koskaan narise mistään, loistotyyppi! Vantaan uuden työntekijän, Onen tapaamista odotan kovasti. Hänen on pakko olla myös ihana, kun on kerran meille töihin päässyt ;)

Nina ja minä odotellaan asiakkaita :D
Suurin kiitos kuluneesta vuodesta kuuluu kuitenkin meidän omalle pomolle :) En koskaan ole ollut työpaikassa, jossa olisi kehuja sadellut, vaikka kuinka olisi antanut koko työpanoksensa firman puolesta. Aina tartutaan negatiivisiin asioihin, jos et ole ehtinyt hoitamaan jotakin työtä tai olet ollut huolimaton. Punaisessa Kuussa työskennellessäni tasaisin väliajoin olen saanut kehuja ja kiitosta. Mikään ei mielestäni ole palkitsevampaa tai saa työmotivaatiota nousemaan paremmin! Kiitos <3

Tämän hetken kumi-ja liukkarihylly
Laitoin tähän blogitekstiin lisäksi kuvia vuoden varrelta täältä Hämeenlinnasta. Kun näitä kerran sattui koneelta löytymään, oletan että kaikkia saa käyttää ;)

Ihanaa uutta vuotta kaikille lukijoille ja erityisesti meidän työtiimille! Kiitos kuluneesta vuodesta! (varovaisia sitten rakettien kanssa)

<3:llä Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti