tiistai 17. joulukuuta 2013

Tasan viikko jouluun!

Joulu kolkuttelee jo ovella ja sen kyllä huomaa. Meilläkin jouluruuhkat ovat havaittavissa. Aamulla varsinkin oli melkoinen hälinä täällä Hämeenlinnassa! Nyt meno on jo hieman rauhoittunut, mutta illalla varmasti sama meno jatkuu, kun ihmiset pääsevät töistä ja tulevat ostoksille :) Myyjä tykkää!!!

Tälle postaukselle en valinnut vain yhtä tuotetta tai tuoteryhmää, vaan ajattelin kirjoittaa oman mielen mukaan. Meille saapui pari viikkoa sitten mielenkiintoisia bdsm-pakkauksia, joiden sisällöt opettelin heti kättelyssä. Paketti itsessään ei paljasta sisällöstä oikeastaan mitään, niin myyjän on hyvä osata kertoa siitä asiakkaille. Nämä pakkaukset sopivat niin aloittelijoille, kuin kokeneillekin käyttäjille. 


Näistä löytyy mm. suukapulaa, kahleita, piiskaa, silmämaskia, kaulapantaa, tekoruusun terälehtiä ja nänninipistimiä. Lovetoy Starter Kit puolestaan sisältää enemmänkin muunlaisia välineitä, esim. vibraattorin, anaalitapin, geishakuulat ja penisrenkaan. Lisää näistä tuotteista voi lukea punaisen kuun verkkokaupan "uutuudet"-välilehdeltä, tai tulla kyselemään liikkeestä :) 


Seuraavaksi nappasin kuvaa meidän näteistä vibraattoreista. Pieni kiihotin on ladattava malli, jossa laturi kuuluu pakettiin. Helppoa, kun ei tarvitse paristojen kanssa sählätä! Ei kannata aliarvioida tätä vibraa pienuuden takia, se antaa huikeat värinät juuri sinne, minne pitääkin. Sauvamainen kiihotin puolestaan on paristokäyttöinen. Se annettakoot anteeksi kauniin ulkomuodon vuoksi. Pinta on lasia, joka on helppo pitää puhtaana. Mikäli vibraattorin ulkonäkö on tärkeää, tässä kaksi todella eleganttia vaihtoehtoa!



Yksi tämän joulun hittituotteista on.. kuinkas ollakkaan tunnetut kaalimadot. Enkä ihmettele lainkaan. Itsekin suosin kyseisiä sauvoja niiden monipuolisuuden vuoksi ;)  Materiaali on miellyttävän tuntuista ja kaalimatoja löytyy pienemmästä suurempaan. Lisäksi näiden sauvojen värinät ovat aivan omaa luokkaansa! Asiakas saa valita, ottaako ladattavan, vai paristokäyttöisen mallin. Ladattaviin malleihin käy usb-laturi, johon meiltä löytyy myös adapteri, mikä mahdollistaa tuotteen latauksen verkkovirrasta. Kätevä esim. matkoilla mukana ;)

Mikäli en ehdi enää kirjoittelemaan viikon sisällä, toivotan kaikille lukijoille rauhallista joulua! <3

Rakkaudella, Maiju


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti