maanantai 3. helmikuuta 2014

Be my Valentine!

Moi!


Ystävänpäivä on kaikille rakastavaisille tärkeä juhlapäivä! Vaikka meillä Suomessa ei olekkaan tapana juhlistaa tätä juhlapäivää aivan samoissa mitoissa kuin esimerkiksi jenkkilässä niin suosittelen kuitenkin muistamaan läheisiänne. Meillä on kuitenkin arjessa jatkuvasti niin kiire ettei lahjojen , saatikka oman ajan antaminen aina ole mahdollista tai se jää ainakin vähemmälle. Pienikin muistaminen saa aina hyvälle mielelle! Ajattelinkin että antaisin vähä vinkkejä mitä kannattaa ostaa ystävänpäivälahjaksi ystävälle tai kumppanille taikka jotain josta on hyötyä teille molemmille! ;)





Peleistä meillä on kerrottukkin jo aika kattavasti blogin puolella tuossa viime marraskuussa. Onko parempaa tapaa viettää ystävänpäivä rakkaan kanssa kuin pelata jotain hauskaa mutta eroottisesti latautunutta lautapeliä? ;) Näin iltaan saadaan ainakin kipinää!




Jos iltanne kuitenkin kaipaa enemmän hellyyttä ja rentoutumista niin Shungan ylellinen  Caresse-moi hierotaöljy-setti tarjoaa sitä takuu varmasti! Tästä setistä hyödytte molemmat kun vuorottelette hierojan vuoroa ;) Erittäin riittoisa ja laadukas setti sisältää yhteensä 4 erilaista öljyä jotka jättävät ihonne silkin pehmeiksi! Upeat tuoksut: Vanilja, Eksoottiset Hedelmät, Mansikkakuohuviini ja Ruusu.




Laadukkaista ja kauniisti muotoilluista Ovoistakin on ollut aiemmin puhetta, mutta tässä pieni muistinvirkistys! Ovoista löytyy sekä klitoriskiihottimia että sauvoja ja niitä on tarjolla monessa eri mallissa, joten jokainen löytää varmasti oman henkilökohtaisen suosikkinsa! Tällainen lahja lämmittää varmasti sekä saajan että antajan mieltä ja lämpöä riittää varmasti yömyöhään saakka.





Jos halutaan ihan lähteä pröystäilemään lahjoilla niin tähän tarkoitukseen sopii loistavasti We Vibe - pariskuntavibraattori! Erityisesti pariskuntien tarpeita ajatellen suunniteltu laatuvibraattori sopii käytettäväksi niin yksin kuin yhdynnänkin aikana ja sen langaton kaukosäädin tekee siitä erittäin monipuolisin käyttää. Koska tuote pysyy niin hyvin paikoillaan ja on täysin huomaamaton, voitte lähteä yhdessä sen kanssa vaikka kauppareissulle!  6 erilaista värinäohjelmaa ja 10 erilaista voimakkuutta, joista valita oma lemppari yhdistelmäsi, voisiko parempaa toivoa? Luksusta ja laatua haluaville ehdoton ykkösvalinta!


Toivottavasti tästä oli apua :) Palaillaan vielä ennen ystävänpäivää joissain muissa merkeissä!



<3 S









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti