torstai 20. helmikuuta 2014

Jotain vanhaa, jotain uutta

Hola!

Pitkästä aikaa täällä blogin puolella! Kevät tekee jo tuloaan ja olen aika varma, että myynti vain kasvaa sitä mukaa kun säät alkavat lämmetä. Omasta puolestani lumi, loska ja kaikki muu saisivat jo lähteä ja mahdollisimman nopeasti!
   Joka tapauksessa, tänään tuli ystävieni kanssa puheeksi, miten harvoin loppujen lopuksi tulee kokeiltua mitään uutta. Tämähän koskee kaikkia elämänalueita, mukaan lukien seksielämää. Miksi ujostelemme uusia asioita? Nehän rikastavat elämää huomattavasti. Uusien, piristävien juttujen ei tarvitse olla mitään radikaalia - monelle olisi turhan iso harppaus alkaa yhtäkkiä lateksiasujen ja käsirautojen suurkuluttajaksi.
 






Helppo aloitus seksielämän piristykseksi on vaikkapa makuliukuvoide tai seksikäs asu. Liukuvoiteissa makuvaihtoehtoja on valtava määrä, joista jokainen voi valita mieleisensä! Myös asuja löytyy niin miehille ja naisille kuin isokokoisille ja pienemmillekin. Meillä on Punaisessa kuussa tällä hetkellä kattava valikoima erityisesti naisten asuja. Pehmokäsiraudat sopivat pehmeäksi aloitukseksi BDSM -jutuista kiinnostuneille ja vibraattoreille voi keksiä lukemattoman määrän erilaisia käyttötapoja kahden kesken ja yksin.









Loppupeleissä on makuasia, miten haluaa parisuhdettaan (tai suhdettaan itseensä) piristää, mutta tässä oli muutama idea kuvina. Ennakkoluulottomuus on elämän suola! Tämä pätee myös kaikkiin elämänalueisiin. Hyvää helmikuun loppua!

♥: One

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti