torstai 6. helmikuuta 2014

What's new?

Touhukasta torstaita kaikille lukijoille! Mulla on ollut täällä tänään ihan ihmeellinen päivä, melkeen mikään ei ole pysynyt käsissä ja vaikka mitä pieniä kommelluksia tapahtunut. Oon onneksi taas kaikesta huolimatta saanut jopa jotain aikaiseksi tämän työpäivän aikana :) Saatiin eilen vihdoinkin tänne Hämeenlinnaan puuttuvat dvd-hyllyjen palat, joten pääsin tänään järjestelemään koko hyllyn uusiksi. Oman aikansa siihen sai taas uhrattua; kun siirrät yhtä, täytyy siirtää kaikkia muitakin- periaatteella mentiin. Tässä hieman kuvaa keskeneräisestä järjestelystä ja kuvaa valmiista hyllystä! Nyt on kategoriat laitettu oikeille paikoilleen ja myyjän, sekä ennenkaikkea asiakkaiden on helpompi löytää etsimänsä :D

 





Tämän aamun ensimmäinen asiakas tuli etsimään poikaystävälleen mieluista ystävänpäivälahjaa. Tästä pälkähti mieleeni, että voisin tietty koota yhteen hyllyyn ystävänpäivän lahjaideoita. Kaikkea pariskunnille sopivaa, vaaleanpunaista ja punaista.. Niistähän on ystävänpäivä tehty!



Ihanat I LOVE YOU-taikakuutiot saa meiltä nyt ystävänpäivähintaan, ainoastaan 0,49€/kpl. Lisäksi meillä on paljon muitakin ei_niin_erotiikka tuotteita, jotka sopivat hienosti lahjaideoiksi. Poistamme esimerkiksi täällä hlinnassa kaikki loput kaulakorut pohjahintaan, vain 0,09€ kpl. Naisille korut ovat aina varma lahjavalinta ;)

Uutuuksina meille saapuu Splash!-hierontaöljyt. Ne ovat todella turvallisia käyttää vaikka koko keholla (myös niillä herkimmillä osilla) ja täysin luonnollisen koostumuksensa ansiosta ne eivät jätä ihoa rasvaiseksi. Valittavana on neljä huumaavaa tuoksujen yhdistelmää, joista voit valita mieluisesi. Pian nämä ihanuudet saapuvat myymälöihin, enkä malta odottaa että pääsen testailemaan tuotetta :) Olen lisäillyt muutenkin paljon uutuuksia verkkokauppaamme, kannattaa käydä vilkaisemassa uutuudet-välilehteä ;)


- Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti