torstai 27. helmikuuta 2014

Aika siivota vaatekomerot ja ostaa uutta tilalle?

Mistä tietää kevään saapuneen? Ainakin siitä, että naisten hameet lyhenevät, kun ulkona tarkenee vähemmissäkin vaatteissa ;) Meille saapui iso erä erilaisia minihameita, toppeja, t-paitoja..., joita laitamme pikimmiten myös verkkokauppaamme esille. Ajattelin täällä kuitenkin jo antaa alustavia maistiaisia tuotteista.




Eriväriset pallukat näyttävät tuotteiden värivaihtoehdot. Itselläni ainakin silmää hivelee hyökkäävän punainen, sekä rauhoittavan keväinen turkoosi :) Näiden toppien lisäksi meillä on myös ihan tavallisia t-paitoja, sekä tuubitoppeja monia eri kokoja. Alimpana on muodikas yksihihainen paita, joka päälle laitettuna näyttää todella tyylikkäältä, ehkäpä hieman jopa juhlavalta! Laitoin tähän alas kuvan, millaisia nuo ovat päälle puettuina, koska ylempi kuva ei oikein anna oikeutta vaatteelle. Vyötä käyttämällä tästäkin paidasta saa entistä kivemman näköisen :)


Sitten minihameisiin, joita toki tarkenee käyttää vaikka jo nyt. Täytyy vaan varustautua hieman paksummilla sukkahousuilla, mikäli meinaa olla paljon ulkona :) Tässä ylimmässä on mielestäni todella kiva helma, kun se on rypytetty ja leikattu eripituiseksi! Oman puolison saa varmasti innostumaan näiden lyhyiden hameiden avulla. 



Parasta näissä vaatteissa tietysti on, ettei niitä ole hinnalla pilattu. Myymme koko varastollisen superedullisesti, vain 5,95€/kpl tai 9,95€/2kpl. Muistakaahan seurailla näiden tuotteiden saapumista verkkokauppaan, jotta ehditte varmasti valitsemaan oman kokonne haluamaanne vaatetta :)


Palataan taas asiaan! 
<3 Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti