maanantai 10. helmikuuta 2014

Urheiluhuumaa!

Moi!



Upeaa maanantaita kaikille :) Urheilusta ollaa saatu nauttia torstaista saakka kun Sotshin talviolympialaiset starttasivat Venäjällä. Suomi onkin napannut ensimmäisen mitallinsa hopeanhohtoisena, kiitos siitä lumilautailija Enni Rukajärvelle! Itse en ole kerennyt katsoa kuin avajaiset ja  naisten lätkää, mutta ensi torstaita odotan innolla kun Suomen miehet pääsevät jäälle Itävaltaa vastaan! Torstai näyttäisi olevan sopivasti vapaa päivä eli mikäs sen parempaa kuin aloittaa aamu lätkällä ;)






Vaikken mikään urheiluhullu olekkaan niin kyllä mulla on ainakin sellainen ns. urheilujuhlan tunne! Olympialaisten kunniaksi päätinkin siis töissä muiden työjuttujen ohessa askarrella teidän iloksi omat olympiarenkaat, eli tarkemmin olympia-penisrenkaat! Haha ;) Noiden renkaiden historia on jäänyt itselleni ainakin pimentoon. Päätinkin siis lukea mitä niiden symboliikka meinaa ja netti antoi hiukan ristiriitaista tietoa. Kuitenkin uskottavin (ja Kansainvälisen Olympiakomitean virallinen kanta) on se että viisi rengasta symboloivat viittä eri maanosa jotka kokoontuivat kilpailujen hengessä. Olympiarenkaat esiintyivät tiedettävästi ensimmäistä kertaa vuonna 1913




Kyllähän toi mun versio on vähintään yhtä hieno kuin alkuperäinen? Valitettavasti mulla oli käytössä vaan melko rajallisesti väri vaihtoehtoja. Mutta pinkki ja limenvihreä osoittautuivat erittäin raikkaaksi väriyhdistelmäksi :-)





Ne ketkä ei urheilusta välitä niin ehkä seuraava tieto kiinnostaa teitä enemmän. Nimittäin meille on saapunut paljon uusia elokuvia tänne Tikkurilaan! Erittäin suosittua Digital Playgroundia on saatu joitain uusia kappaleita, paljon Zero Tolerancea ja upea HBO:n hittisarja Game of Thronesta tehty parodia Game of Bones! Sekä tietysti paljon muuta :)

Hauskoja kisastudio hetkiä kaikille ja toivotaan että Suomelle satelee mitalleja, etenkin kauniin kullansävyisinä!;)




Rakkaudella, Saga






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti