torstai 13. helmikuuta 2014

Pimeän kaupan iltana loistaa Punainen Kuu

Moikka!

Onpa todella outoa, että helmikuun puolessa välissä aurinko paistaa, lumet sulaa ja sää näyttää kokonaisuudessaan keväiseltä. Ei valittamista kumminkaan, tuntuu ja näyttää kuin ihmisillä olisi jo kevättä rinnassa :D Saattaa kaikkien hyväntuulisuus johtua tänään myös juuri käydystä Suomi-Itävalta lätkäpelistä, jossa Suomen pojat rökittivät vastustajan näyttävästi lukemin 8-4! Hienoa! :)

Mutta nyt itse asiaan: meillä on huomenna täällä Hämeenlinnassa "perinteinen" Pimeän kaupan ilta-tapahtuma, jolloin keskustan liikkeet ovat avoinna poikkeuksellisen myöhään, yleensä kera huimien tarjousten. Toki mekin olemme taas mukana, viime syksynä ko. tapahtuma oli varsinainen menestys. Tässä meidän mainoksemme, joka on julkaistu sanomalehdessä ja tottakai myymälään on tulostettu näitä: 


Hämeenlinnassa ostoksia voi siis tulla tekemään aina klo 22.00 saakka :) Saga tulee töihin aamu kymmeneltä, ja minä saavun paikalle klo 14. Todella ihana nähdä Sagaa pitkästä aikaa, viimeksi olemme nähneet joskus viime vuoden lopulla! Hullua, miten aika rientää :)

Tässä nyt kuvaa huomisen tarjoustuotteista (tarjouksen muuten ovat voimassa myös Vantaan liikkeessä!)

Tämä ladattava kaalimato maksaa siis normaalisti 49,95€ + laturi! Huomenna vain 44,99€!
Kaalimadon kanssa sopii käytettäväksi nämä ihanat vesipohjaiset liukuvoiteet, vain 0,09€/kpl


Poistoleffoja löytyy molemmista liikkeistä huikean suuret valikoimat. Huomenna elokuvia saa 2kpl hintaan 14,99€! Kannattaa tulla penkomaan, elokuvia löytyy laidasta laitaan ;)

Pimeän kaupan illan, sekä ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme kahvit täällä Hämeenlinnassa, lisäksi jokainen asiakas saa ilmaiseksi kivan sex spinnerin ostosten teon yhteydessä.


Tänään kannattaa tulla hakemaan mielitietylle, tai kaverille ystävänpäivälahja! Meiltä löytyy vaikka mitä kivoja ideoita ja myyjät auttavat mielellään :) Tervetuloa!

<3 Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti