torstai 7. huhtikuuta 2016

Back in business



Hei!


Ompa mahtava fiilis olla pitkästä aikaa töissä! <3 Meidän vakioasiakkaat on varmaan huomanneet että allekirjoittanutta ei ole näkynyt viime aikoina hääräämässä myymälässä. Nyt olen kuitenkin taas täällä palvelemassa teitä, joten tulkaas moikkaamaan jos on ollut ikävä mun nassua :)






Aamu on alkanut siivoiluhommissa. Sekä vibrakuula&perhos-hylly että BD/SM-hylly saivat uuden järjestyksen. Vielä pitäisi tehdä pientä hienosäätöä tuohon BD/DM-hyllyyn kun ei vielä ihan miellytä mun silmää tuo lopputulos.

Maiju kirjoittelikin tuossa suunnilleen viikko sitten tuosta meidän HUIKEESTA leffatarjouksesta, joka on ainakin tän aamun perusteella kyllä herättänyt teidät asiakkaat tulemaan ostoksille :) Tosi paljon on mennyt leffoja tänään tähän mennessä, eikä ihme! Elokuvat siis mielettömän hyvässä tarjouksessa eli kaikki alle 19,95€ maksavat leffat nyt vain 10€ ja tuolla 10€:lla saa kaksi poistoelokuvaa (eli 9,95€ maksavaa leffaa). Mieletön tarjous siis kyseessä, kannattaa tulla hyödyntämään nyt huhtikuun aikana! ;)





Penisrenkaat ja anustapit on meillä sellaisia tuotteita joita menee päivittäin. Molemmat on mukavia, edullisia leluja yhteisiin leikkeihin. Molemmista on myös ollut aika paljon juttua blogissa. Sen suuremmin ei ole kuitenkaan koskaan (ainakaan mielestäni, huudelkaa jos olen väärässä!) esitelty näiden kahden yhdistelmiä :)




Näitä penisrenkaan ja anaalitapin yhdistelmiä on alkanut tulla markkinoille jonkin aikaa sitten ja nykyään niistä on saatavilla ihan kiitettävästi erilaisia malleja ja versioita. Yhdistelmä tarjoaa tuplasti nautintoa, antaa kovemman erektion ja auttaa orgasmin saamisessa. Rengas antaa kovemman ja kestävämmän erektion ja ergonomisesti muotoiltu tappi hieroo upealla tavalla g-pistettä. Malleja löytyy sekä moottorilla että ilman.

Jos penisrengas on ahkerassa käytössä, suosittelen testaamaan myös tällaista monipuolisempaa mallia!




Nyt jatkuu siivoilut, pitäisi seuraavaksi saada kelvolliseen kuntoon tuo sukkahylly. Tulkaas kaikki moikkaamaan ja shoppailemaan!<3


Rakkaudella, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti