torstai 28. huhtikuuta 2016

Klara vappen!



Hyvää vappua, jo näin etukäteen !


Viikonloppuna juhlitaan ja tosiaan en itse ole töissä vaan lähden tän päivän jälkeen jo vapun viettoon :) Liike on kuitenkin normaalisti auki 10-15 lauantaina, joten ei hätää, shoppailemaan pääsee tavalliseen tapaan! Ihana Maiju tuossa maanantaina kirjoittelikin noista vapun tarjouksista postauksen, mutta muistutukseksi voidaan vähän kertailla niitä.

KAIKKI rooliasut -10% eli nyt kaikki hakemaan oma asu vapuksi! Alla vähän kuvia Tikkurilan valikoimasta, liikkeessä toki lisää vaihtoehtoja.





Ehkäisystä kannattaa aina pitää huolta, mutta etenkin kosteissa tunnelmissa kannattaa kantaa mukana kondomia ettei niitä vahinkoja vaan satu ;D Vapun kunniaksi kaikki kondomit -10% ! Ja valikoimaa löytyy PALJON!



Ja jos vappuun ei halua panostaa hirveän kalliilla niin meiltä löytyy todella halvat hupilasit täydentämään vapun lookin. Hupilasit vain 1 €/kpl!


Siinä kertaus vapun tarjouksiin, mutta oli mulla muutakin asiaa josta kirjoitella. Fleshlighteista, eli tuttavallisemmin flesuista, on kirjoiteltu useampaankin otteeseen blogin puolella, mutta ainakaan muistaakseni niiden inserteistä ei ole tarkemmin ikinä kirjoiteltu. Nyt ajattelin esitellä vähän tarkemmin noita flesujen inserttejä, eli sisuksia. Flesuhan mielletään yleensä pelkästään miehen omaan käyttöön, mutta nykyään ne ovat suosittuja leluja myös pariskunnan yhteiseen esileikkiin. Naisethan saavat esileikkiin lisää puhtia vibraattoreista, mutta miksei mies voisi käyttää omaa leluaan myös lämmittelyyn?

Mutta nyt niihin insertteihin. Perinteinen insertti on nimeltään Original, joka on siis sisältä suora ja seinämät ovat sileät. Originalissa ei siis ole minkäänlaisia nystyröity, eikä juovia sisällä.


Stamina Training Unit


Yksi suosituimmista malleista on Stamina Training Unit, jossa insertti on todella tiuhasti nystyröity. Insertti on tiukka ja tekstuuri todella upean tuntuinen. Nystyrät hierovat upealla tavalla. Yksi miesten lemppareista!

                                                                         Wonder Wave
                                             
Wonder Wave on myös suosittu malli, jossa sisus on täytetty aaltomaisilla kohoumilla. Yksinkertainen, mutta mahtavan tuntuinen insertti!


                                                                               Vortex

Vortex on yksi perusmallistosta. Sen sisus koostuu neljästä "kammiosta" ja niistä kiertävistä spiraaleista ja juovista. Monipuolinen insertti, joka tuntuu hyvältä.

                                                                               Pure

Pure insertissä on loppua kohti kapeneva tunneli, joka upeasti poimutettu. Eri kokoiset poimut antavat aivan uudenlaisen tunteen.

                                                                             Crystal
                                                             
Fleslight Ice:ssa on aivan ainutlaatuinen ja varmasti yksi monipuolisimmista inserteistä! Crystal-sisus on täynnä erilaisia poimuja sekä nystyröitä. Parasta tässä mallissa on että se on läpinäkyvä.




Kaikissa "tyttöflesuissa", eli kuumien pornotähtien nimikko fleshlighteissa on Lotus-insertti. Tässä insertissä on haettu mahdollisimman realistista ja aidontuntuista tunnetta.

Tässä pieni tietopaketit yleisimmistä flesujen inserteistä. Toki vielä lisääkin vaihtoehtoja on, mutta jotta tää postaus ei paisuisi ihan järkyttävän pitkäksi ja te jaksaisitte vielä lukea niin jätetään loput insertit seuraavaan kertaan! :) Toivottavasti tästä tietoiskusta on apua jollekkin joka miettii flesun hankintaa.


Pidemmittä puheitta: ihanaa päivän & viikon jatkoa sekä vappua! <3


Pusuja, Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti