torstai 21. huhtikuuta 2016

Peltolantie


Moikka!<3


Vähän ehkä hämäsi tuo auringon paiste aamulla ja tuli puettua liian vähän päälle.. Siihen nähden että tuolla tuulee ihan käsittämättömän paljon! Ei ollutkaan ihan niin lämmin kuin luulin :D






Pieni yllätys oli kun tulin töihin kylmissäni ja valoissa värisin kun Peltolantie oli räjäytetty kokonaan auki. Eli siis tuo meidän liikkeen "kotitie" kyseessä. Viime viikolla tie oli normaalissa käytössä joten oli pieni ylläri kun tänään saavuin duuniin. Ilmeisesti siihen tehdään suurempaakin remonttia, saa nähdä miltä se tulee näyttämään kun valmistuu!



Tuo uusi bulevardi avautuu lokakuussa, eli siihen asti tuo Peltolantie on valitettavasti pois käytöstä. Tämä voi tietenkin vaikeuttaa teidän myymälään tuloa autolla tai julkisilla. Pahoittelemme mahdollista aiheutuvaa vaivaa. Takana oleva toripaikka palvelee kuitenkin normaalisti ja sinne saa jätettyä auton jos sellaisella meille saapuu ostoksille :) Jonkin verran ääntä lähtee tuosta työmaasta. mutta ei mitään hirveää meteliä.

Koitetaan olla välittämättä tästä Peltolantien projektista ja kärsitään kiltisti mahdolliset äänet mitä työmaalta lähtee. Peltolantien puoleinen ovikin on normaalisti käytössä, joten ei huolta. Haluamme kuitenkin osoittaa pahoittelumme Teille ja tarjoamme mahtavia tarjouksia remontin ajan! Meille on tärkeintä Teidän asiakkaiden viihtyvyys <3




 Iso erä vaatteita alkaen 5,95€! Pilkkahinnalla siis lähtee nyt paljon seksikkäitä alusvaatteita.




Stay-hard penisrenkaat vain 3,95€.



ID:n pienet liukuvoiteet eri makuisina vain 2,49€/kpl!

Ja kirsikkana kakun päälle, meiltä saa nyt bonuskorttiin 2 leimaa yli 100 € ostoksista! Nyt siis oikea aika hoitaa isot ostokset pois alta ;)

Liikkeessä myös paljon muita tarjouksia, joten kannattaa tulla tutustumaan. Ja tarjouksia varmasti on aina lokakuuhun saakka joten kannattaa seurata aktiivisesti sekä tätä blogia, että facebook-sivujamme ja tietenkin myös kotisivuja&verkkokauppaamme ;) Facessahan meillä on jatkuvasti myös kivoja kilpailuja, joita kannattaa pitää myös silmällä!

Superia viikonloppua kaikille ihanille <3


<3:llä Saga






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti