keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Keskiviikon kuulumiset


Moi!<3


Kylläpä pistää hymyksi kun on niin lämmin ja aurinkoinen ilma! Ja aurinkoisia ihmisiä asiakkaina <3 Kyllä se valo ja aurinko vaan tekee ihmeitä meille suomalaisille, eikös ? ;)

Aika tyypillinen työpäivä tiedossa tänään. Paljon töitä ja päivä mennyt tosi nopeasti. On ollut sekä siivoilua että järjestelyä ja jonkin verran myös hommia tässä koneen takana.



Laadukkaat Obsessive-alushousut tarjouksessa






Kannattaa tulla päivittämään alusvaate-osastoa, meillä on nimittäin hirveästi erilaisia vaatteita nyt pilkkahintaan! Löytyy babydoll-asuja, sukkia, stay-uppeja, erilaisia mekkoja yms. Paljon erilaisia, ihania hepeneitä edullisin hinnoin<3


                                                            Ihanat bling bling-tapit


Metalliset timantti anaalitapit on meillä olleet hittituote ja ne ovat saaneet rinnalleen myös nämä silikoniset timantilla varustetut tapit. Jos metalli tuntuu liian kovalta ja kylmältä, niin tämä taipuisa silikoninen pehmeämpi malli on loistava valinta.



                                                        Kätevän kokoinen Viola-wandi



Wandit ovat kasvattaneet suosiotaan entisestään ja malleja on tullut lisää! Malleja löytyy pienestä näppärän kokoisesta megakokoiseen isoon järeään malliin. Valinnanvaraa löytyy! Wandit sopivat loistavasti niin intiimi kuin ihan tavalliseen kokovartalohierontaakin :)

Semmoiset pikamoikat täältä Tiksistä, nyt hommat jatkuu! Ihanaa, aurinkoista päivän sekä viikon jatkoa ihanat <3


Xoxo, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti