maanantai 2. syyskuuta 2013

"Rengastetuilla" on hauskempaa!

Ihanaa syyskuun alkua kaikille täältä Hämeenlinnasta. Olen varmaan niitä harvoja, jotka rakastavat syksyä; ilmat viilenevät, lehdet tippuvat puista ja kohta saakin jo alkaa valmistautumaan joulun viettoon! Se tulee varmasti taas tänäkin vuonna nopeammin, kuin uskoisikaan :) Kuulin kerran, että syys-marraskuussa syntyneet ovat usein syksy- ja jouluihmisiä, pätee ainakin minuun. Kevät taas onkin sellainen mun henkilökohtainen inhokkivuodenaikani, enkä itsekkään tiedä miksi.

Joka tapauksessa syksy saapuu kovaa vauhtia ja kylmyyden keskellä on mukava keksiä piristystä makuuhuoneen puolella. Useat pariskunnat ovat tulleet kyselemään halpaa ja helppoa tapaa muuttaa tavanomaista seksielämää paremmaksi. Kuten otsikkokin viittaa, päätin kirjoittaa tänään hieman penisrenkaista, joiden suosio tuntuu olevan hyvin suuri, enkä ihmettele laisinkaan! Renkaita löytyy niin montaa eri sorttia, että itsellenikin tulisi valinnanvaikeus.


Yllä olevassa kuvassa on ns. perusmalleja penisrenkaista. Rengas asetetaan peniksen juureen parantamaan erektiokykyä. Se puristaa sen verran, että samalla hidastaa veren virtaamista pois peniksestä, näin erektio pysyy yllä pidempään. Meillä myytävät penisrenkaat ovat kauniisti muotoiltuja ja turvallisesta silikonista valmistettuja. Lisäksi tuossa alakulmassa näkyy yksi rengastyyppi, jonka kireyden voi itse säädellä sopivaksi.


Penisrenkaita on saatavilla myös vibran kanssa, joka lisää nautintoa niin miehelle, kuin naisellekkin. Oikean puoleisesta penisrenkaasta löytyy myös kaunis klitoriskiihotin, jota naiset osaavat arvostaa ;) Suuremman renkaan saa myös ujutettua kivesten ympärille.


Tässä vasemmanpuoleisessa pienempi rengas vibraattorilla ja klitoriskiihottimella varustettuna. Oikealla penisrengas, josta roikkuu pienet pallot. Ne heiluvat yhdynnän aikana ja tuottavat siten mielihyvää molemmille osapuolille. Vibraattori tässäkin renkaassa takaa miellyttävän tunteen käytön aikana.


Päätän tämän blogikirjoituksen muistuttamalla, että täällä Hämeenlinnassa on vielä tarjousrenkaita jäljellä, vain 0,99€/kpl!!! Lisäksi vibraattorilla toimivat penisrenkaat vain 3.95€/kpl! Tule heti hakemaan omasi :)

Sekä Hämeenlinnan, että Tikkurilan myymälässä kerrotaan mielellään lisää näistäkin tuotteista, tervetuloa palveltavaksemme!

                                                          -Syksyisin terveisin Maiju



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti