maanantai 23. syyskuuta 2013

Asiaa anaalista!

Hyvää alkanutta viikkoa!

Tänään ajattelimme kertoa aiheesta, joka saattaa pelottaa ja herättää epäilyksiä suurimmassa osassa ihmisiä. Tämän kirjoituksen tarkoituksena on vähentää ennakkoluuloja ja parantaa tietämystä kaikkeen anaaliseksiin liittyvästä.

Vastoin yleistä käsitystä, myös naiset voivat saada suurta mielihyvää peppuseksistä - parhaimmillaan jopa orgasmin. Peräaukon ja vaginan välillä on lukuisia hermopäätteitä, joita stimuloimalla nainen voi saavuttaa aivan uudenlaisia nautinnon lähteitä ja löytää itsestään näin uusia puolia. Yhdynnän aikana käytettynä anaalitappi painaa emättimen seinämää ja saa sen tuntumaan tiukemmalta, jolloin nautinto on molemminpuolista.

                                                    

Anustapit ovat mainioita välineitä anaaliseksiin tutustumisessa ja niiden avulla voi maksimoida nautintoa myös tavanomaisen seksin ohella. Malleja löytyy eri kokoisia ja muotoisia, jokaiseen tarpeeseen löytyy omansa. Aloittelijan kannattaa aloittaa tutustuminen ihan pienestä, esimerkiksi näppärästä Anal-Fingeristä, joka on pituudeltaan 5 senttimeriä ja halkaisijaltaan puolitoista, vastaa siis suurin piirtein sormen mittoja. Pumpattava Fanny Hill's on myös ollut haluttua tavaraa, tässä anustapin kokoa voi säädellä pumppaamalla sitä suuremmaksi. Loistava ensiostos myös aloittelijalle, joka haluaa pikkuhiljaa siirtyä suurempaan.


                                                    

Humper Butt Plug Setissä on taas kolme erilaista mallia, 9 cm - 14 cm mittaisia muotoiltuja tappeja nystyröillä ja juomuilla. Kokeilunhaluisempaan makuun löytyy vibralla varustettu Vibra Tease, joka on myös vedenkestävä!  Erityisesti miehille suunnattu ja suosittu tuote on Invader Prostate Plug -anustappi, jonka toiminta perustuu eturauhasen, välilihan ja sulkijalihaksen stimulointiin. 

                                                   



Anaaliseksi ja anaaliseksivälineiden käyttö ovat yksilöllisiä asioita, joten oman kehon kuuntelu ja itseensä tutustuminen ovat avain onneen tässäkin. Perusasiat on kuitenkin hyvä muistaa, sopiva liukuvoide tekee kokemuksen entistä miellyttävämmäksi. Anaaliseksiin on suunniteltu erityisiä liukuvoiteita, esimerkiksi vesipohjaiset Watergliden Anal ja Cobecon Anal Lube ovat paksumpia kuin tavalliset liukuvoiteet, joten se pitää paikat varmasti liukkaana koko ajan. Male/Female Anal Relax -liukkarit puuduttavat hellästi paikkoja, mikä voi olla monelle helpotus :)





Asiantuntevat myyjämme auttavat ja opastavat löytämään juuri sinulle sopivat välineet ja liukuvoiteet. Tervetuloa kysymään lisää! :)


-Nina & Maiju












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti