tiistai 17. syyskuuta 2013

Kondomikaupoille

Jokaiselle on varmasti jossain asiayhteydessä tullut tutuksi, kuinka tärkeässä osassa kondomit ovat, kun puhutaan seksistä ja terveydestä. Niiden tärkeyttä ei turhaan painoteta, sillä sukupuolitaudit ovat arka aihe, eikä niistä välttämättä puhuta, etenkään satunnaisen kumppanin kanssa. Kondomia kannattaa ehdottomasti käyttää ja kantaa aina mukana, sen verran kevyitä ovat mukana pitää. Kondomeja voi tietysti myös ostaa yksittäispakattuina, mutta mitä enemmän niitä hankkii, sitä parempi!

Kondomeja löytyy jokaiseen tilanteeseen erilaisia, vaikka hyvällä peruskumilla pääsee pitkälle! Ihana lisä suuseksiin on eri makuiset kondomit, ja makuja löytyy monenlaisia! Miltä esimerkiksi kuulostaa appelsiini, mansikka, suklaa, mustikka tai banaani?


Amor Big Mix sisältää 30 kumia, ja makuja löytyy kuutta erilaista! Big Mixin kumeissa on myös erilaisia tekstuureja.

Huipputekstuurikumit ovat kuitenkin Luxen kondomit, joita meidän valikoimissamme on 10 erilaista. Japanilaiset Luxet ovat aivan omaa luokkaansa, kuten nimestäkin jo voi päätellä, silkkaa luksusta. Kondomeissa on nystyröitä ja lisäkkeitä, jotka tuovat ihanaa lisää viisaiden harrastamaan suojaseksiin.


Kondomeissa on pinnalla liukastetta, sen laatu ja määrä on kumista riippuvainen. Kondomit eivät kestä öljypohjaisia liukasteita, joten jos kaipaa lisäliukkautta, kannattaa menossa mukana olla vesipohjainen liukuvoide, josta tietää, ettei se varmasti haurastuta kondomin pintaa.

Kondomin omassa liukasteessa voi olla erilaisia lisäaineita, joista varmasti tutuin on spermisidit, joka on siittiöitä tuhoava aine. Kestoa lisäävät L-arginiini tai bentsoakiini ovat todellisia ihmeaineita, jotka todella toimivat.








T, Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti