keskiviikko 18. syyskuuta 2013

What a feeling!

Moikka!



Tuntoaisti, se on meille kaikille varmasti tärkein aisti ja jokaisella ihmisellä yksilöllinen. Se on myös ihmisen aisteista erotiikassa ja seksissä varmasti tärkein. Me ihmiset kaipaamme läheisyyttä ja sen avulla pystymme luomaan kestävämpiä tunnesiteitä ihmisiin, esimerkiksi parisuhteissa.


Naisen klitoris on äärimmäisen tuntoherkkä alue. Se on naisen elimistön ehdottomasti herkin kohta ja näin ollen sillä on suuri merkitys seksissä. Olen lukenut että sitä on sanottu ihmisruumiin ainoaksi osaksi, jolla ei ole varsinaisesti muuta tehtävää kuin mielihyvän tuottaminen. Klitoriksessa on yhteensä n. 8 000 - 9 000 hermopäätettä, joka tekee siitä äärimmäisen kosketusherkän alueen ja nyt huomio, se on miehen penistäkin tuntoherkempi alue!







Koska klitoris näyttelee näinkin suurta roolia seksuaalisessa kanssakäymisessä niin päätin sitten kertoa erilaisista keinoista joista saattaa olla apua klitoriksen herkistämisessä! Meiltä löytyy useita erilaisia keinoja joilla herkistää klitorista entisestää,. Etenkin vanhemmilla naisilla tuntoherkkyys saattaa vuosien saatossa heikentyä ja erilaisista voiteista ja geeleistä on tällöin suurtakin apua :)


ID:llä on hyvä klitorista herkentävä geeli jota löytyy sekä miedompana että hiukan voimakkaampana versiona. Monet sarjat tekevät voiteistaan miedomman sekä hiukan voimakkaamman version joista voi sitten mieluisensa valita. Tämä geelimäinen tuote on erittäin riittoisa ja vain muutama tippa sitä riittää kerralla.





Viamaxilla on ihana, lämmittävä voidemainen klitoriksen herkistämiseen kehitetty tuote joka lisää verenkiertoa, joka parantaa klitoriksen tuntoherkkyyttä. Tämä tuote on täysin turvallinen ja valmistettu rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa.

JO-Volt geelimäistä tuotetta löytyy kolmessa eri voimakkuudessa. Meiltä on päässyt loppumaan Volt-9 ja Volt-12, jäljellä on enää "miedointa" Volt-6:sta. Kerrassaan loistava ja erittäin riittoisa tuote joka ei sisällä lainkaan parabeeneja eikä säilöntöaineita!





Tässä vain ihan pieni ja kiireinen katsaus erilaisiin klitorisgeeleihin sekä - voiteisiin.Vaihtoehtoja on monia ja niistä voi tulla kyselemään enemmän sekä tänne Tikkurilaan että Hämeenlinnaan :)



Tervetuloa!


<3S



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti