maanantai 9. syyskuuta 2013

Miesten hittituote!

Moikka!


Hauskaa syyskuun alkua! Ihanaa et on vielä lämpimiä päiviä! Odotan kauhulla niitä kylmiä, sateisia ja muutenkin kolkkoja syysiltoja.. Apua mksihän sääkeskustelulla on niin helppo aloittaa aina tämä kirjoittelu?:D

Aika monesti olen täällä esitellyt tuotteita naisille ja pariskunnille, ehkä se on vähän helpompaakin kun on naispuolinen itse. Miesten tuotteista kun ei ole itsellä niin läheisiä kokemuksia kuin naisten tuotteista. Siksipä ehkä tätä postausta on tullut viivytettyä turhankin kauan :)




Fleshlight on maailman myydyin miehille suunniteltu masturbaatioväline. Se on eräänlainen tekovagina, josta on nykyään markkinoilla laaja valikoima erilaisia versioita. Nimensä mukaisesti se on pakattu muistuttamaan suurikokoista taskulamppua. Erilaisia malleja on myyty maailman laajuisesti jopa yli hurjat 4 miljoonaa kappaletta! Suosiosta voi päätellä sen olevan todellakin kokemisen arvoinen tuote, vai mitä luulette miehet?




Näiden tuotteiden suosio ja teho perustuvat korkealuokkaiseen ja todellakin aidon tuntuiseen valmistusmateriaaliin sekä kotelon sisälle syntyvään upeaan alipaineeseenFleshlighttien, tutummin meille myyjille "flesujen" sisäosa on täytetty ihanasti hyväilevillä nystyröillä ja tekstuureilla. Kotelo kehittää alipaineen, eli huiman imun, joka tuntuu masturboidessa uskomattoman hyvältä. Voit upottaa materiaalin myös lämpimään veteen, jolloin saadaan aikaan vielä aidompi tunne!




Meillä on täällä Tikkurilassa sekä Hämeenlinnassa markkinoiden yleisimmät fleshlight-mallit sekä tietysti muutama muukin, ihan perinteisestä mallista vibralla toimivaan versioon. Miltä kuulostaa uskomaton imu varustettuna voimakkaalla vibralla? Vibro-mallista löytyy yhteensä huimat 3 tehokasta moottoria! Stamina Training-fleshlight on tiukkuutensa vuoksi taas suunniteltu erityisesti treenaamista varten. 




Suosittuja ovat myös tunnettujen pornotähtien omat nimikko fleshlightit! Tällaisia fleshlightteja ovat tehneet mm. Katsuni, Riley Steele, Jesse Jane, Kayden Kross, Tera Patrick, Jenna Haze ja monet muut aikuisviihteen huippunimet.  Näitä tuotteita löytyy myös anuksen sekä suun mallisina. Valinnan varaa siis riittää!



Tervetuloa sekä Tikkurilaan ja Hämeenlinnaan tutustumaan tarkemmin tähän miehille suunnattuun hittituotteeseen! Voivatko miljoonat maailman miehet olla väärässä? Kannattaa varmaan kokeilla itse ;)


<3llä Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti