keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sensual Attractor!

Hei vaan!

Syyskuu alkaa olla jo puolessa välissä ja ilmat kylmenee, pysytäänpä siis lämpimänä ;) Toivotaan kuitenkin, että kesäisiä päiviä olisi vielä jäljellä.

Ajattelin kirjoittaa vielä hieman tuntemattomasta aiheesta eli feromoneista. "Feromoni" -sana tulee kreikan sanoista pherein ja horman, jotka merkitsevät kantamista ja kiihottamista, mikä kertookin jo paljon sen tarkoituksesta.
Meillä on Hämeenlinnassa sekä Tikkurilassa myynnissä erilaisia feromonituotteita lisäämään viehätysvoimaa sekä miehille että naisille. Ai miten se toimii? Feromonithan ovat kemiallisia ainesosia, joita seksuaalirauhaset erittävät tarkoituksenaan houkutella vastakkaisen sukupuolen edustajia puoleensa. Esimerkiksi naiset erittävät feromonia erityisesti ovulaation aikana, jolloin miehet löytävät potentiaaliset kumppanit helpommin.


Onneksi meillä on keinomme hieman petkuttaa, eikä tarvitse odotella ovulaatiota voidaksemme maksimoida viehätysvoimamme. Markkinoilla on tarjolla useita erilaisia feromonituoksuja molemmille sukupuolille. Magic Feromon, System JO ja Cobeco Pharma valmistavat laadukkaita tuoksuja ja deodorantteja molemmille sukupuolille. Naisten tuoksuja on sekä roll on -muodossa että suihkeina. Pakkaukset ovat näppärän kokoisia, sellainen on helppo sujauttaa laukkuun tai taskuun ja lisätä tarpeen mukaan.

Olen käyttänyt termiä "tuoksu" ja "hajuste", vaikka varsinaista tuoksua ei kaikissa tuotteissa olekaan. Eau de Toilette -feromonit käyvät itsessään myös hajuvedestä, mutta esimerkiksi JO for Women -feromoni on tuoksut ovat hajuttomia, et itse voi haistaa niitä lainkaan. Näin ollen tuoksuttomien tuotteiden lisäksi voi käyttää erikseen omaa suosikkihajuvettään! :)



Pikkujoulukausihan tässä on lähestymässä, eikä ylimääräisestä viehätysvoimasta ole haittaa tavallisinakaan päivinä. Näistä tuotteista voin myös kertoa omakohtaisia kokemuksia, kyllä toimii!! Tervetuloa siis tutustumaan monipuoliseen valikoimaan tänne Hämeenlinnaan sekä Tikkurilaan, asiantuntevaa opastusta saatavilla tietenkin molemmista liikkeistä :)

T: Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti