lauantai 23. marraskuuta 2013

Kuusen alle!

Suurella osalla ihmisistä taitaa jo pieni paniikki joululahjoista ja -järjestelyistä hiipiä mieleen. Eikä ihmekään, tämä syksy on mennyt niin nopeasti ettei perässä tahdo pysyä. Kantaakseni korteni kekoon aion jatkaa viimeisimpien päivitysten linjaa ja heitellä ilmoille viime hetken lahjavinkkejä. Vaikka onhan tässä vielä kuukausi aikaa ja joulukuussahan liikkeemme ovat auki tunnin pidempään!


Nyt meillä on taas uusi huipputarjous joulukuun aikana käynnissä. Osta mikä tahansa kampanjatuote (erilaisia vibraattoreja ja sauvoja) ja saat kaupan päälle karvakäsiraudat! Valikoimassa on punaisia, pinkkejä ja mustia käsirautoja. Ihana lisä lahjaan!

Ujosteleeko joku vielä seksivälineen ostamista lahjaksi? Entistä enemmän meilläkin käy miehiä ja naisia etsimässä yllätyslahjaa kumppaneilleen, ystävilleen ja sukulaisilleen. Silloin tällöin tulee epäröintiä siitä, että mikä on sopivaa ja mikä on jo liikaa. Turvallisia vaihtoehtoja esimerkiksi pariskunnille lahjaksi ovat erikoisemmat hierontaöljyt tai liukuvoiteet, kavereiden kesken voi sitten käyttää mielikuvitusta enemmänkin. Varmaa on, että joka lähtöön jotain löytyy :)

Valinnan vaikeus voi iskeä naisille yllätystä ostaessa, valikoima on niin monipuolinen, että heikompaa hirvittää  ja päätöksenteko saattaa olla yllättävän hankalaa. Vanhat keinot toimivat kuitenkin tässäkin, "diamonds are a girl's best friend". Shoppaile erotiikkaliikkeessä kuin korukaupassa!



 Ylhäällä ihana kullanvärinen minivibraattori korurasiassa! Yllättää varmasti saajansa positiivisesti, kulkee myös näppärästi mukana vaikka kaulassa. Vieressä huulipuna...n mallinen vibraattori. Ei haittaa vaikka käsilaukku leviäisi sisältöineen kadulle.



Valikoimissamme on myös paljon erilaisia lasisauvoja. Kauniita värejä ja muotoiluja, näyttää hyvältä myös kirjahyllyssä tai yöpöydällä. Hieman luksusta arkeen, naiset arvostavat varmasti. 

Liikkeissämme myös paljon muita tarjouksia, tervetuloa jouluostoksille Hämeenlinnaan ja Tikkurilaan. 

<3: N



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti