keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Yhteinen peli-ilta?

Vajaa kuukausi jouluun ja mulla ainakin kaikki joululahjahankinnat tekemättä. Joka vuosi onnistun tahattomasti olemaan se "matti-myöhäinen" ja tuskailen pahimpina jouluruuhka-aikoina kaupoissa yrittäen keksiä sopivia lahjoja perheenjäsenille ja ystävilleni. Tuskin olen ainoa, jolle näin tuppaa käymään? :D Jos mietin lapsuusaikani joululahjoja, yksi varmin ja ehkäpä jopa paras lahja ovat olleet lautapelit. Neliskulmainen paketti, jossa lukee 'koko perheelle' ei ole pettänyt koskaan! Lautapelit ovat mitä mainioin tapa viettää yhteistä aikaa perheen kesken ja vanhat klassikot valtaavat tähän vuoden aikaan kauppojen hyllyt.

Siispä ei mikään ihme, että meillä Punaisessa Kuussa sattuu sopivasti olemaan aikuisten pelit joulutarjouksessa ;) Nämä pelit sopivat taatusti kaikille pariskunnille!


Rakkauspeli ja Pusupeli ovat perinteisten lautapelien näköisiä. Nämä pelit tuovat lisää seksuaalista jännitettä rakastavaisten välille. Useimmiten se johtaa kiihkeään ja nautinnolliseen rakasteluun jo ennen pelin varsinaista loppumista. Pusupelissä opitaan uusia suutelemisen tekniikoita ja rakkauspelissä kiusoitellaan toista pelaajaa mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Molempia pelejä pelatessa voi oppia toisesta jotakin uutta ;)


Kahden kesken-rakkauspeli on hyvin samankaltainen kuin rakkaus- ja pusupeli, mutta siinä on tehtäviä huomattavasti enemmän ja pelilauta on suurempi. Tässä pelissä partnerilta pääsee kysymään kysymyksiä, joita ei ehkä aiemmin ole kehdannut kysyä.




Myös pienet pelit voivat olla kivoja, sex spinneriä pyöräyttämällä se näyttää mitä teette ja missä. Pimeässä hohtavat nopat näyttävät myös mitä teet hänelle ja mihin kohtaan. Asentopelikortit näyttävät uskomattomat 50 eri asentoa ja kertovat miten asentoon mennään. Heittäkää hyvästit tutulle makuuhuonekäyttäytymiselle ja koittakaa vaihteeksi näiden korttien näyttämiä asentoja, joista osa on haastavia. Mukavaa vaihtelua seksielämään :)

Muistutuksena kaikille: ensi viikosta lähtien liikkeemme ovat avoinna tunnin pidempään koko joulukuun ajan!

<3 Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti