perjantai 29. marraskuuta 2013

Helliin ja herkkiin hetkiin!


Heips!


Ylihuomenna on joulukuu!! Onko tää tottakaan? Vaikka en hirveä niin kutsuttu "jouluihminen" olekkaan niin kyllä tää fiilis vaa tarttuu kun tuolla kaupungilla pyörii! Joka paikassa on jouluvaloja, joululaulut kantautuu korvaan yhä useammassa paikassa ja joululahjoja mainostetaan joka puolella. Ja yllätys yllätys sillä joululahja-linjalla jatketaan myös täällä blogin puolella :)




Vaikka meiltä haetaan yhä enemmän ja enemmän joululahjoja niin silti ihmiset ovat ehkä vieläkin hiukan liian arkoja niitä ostamaan. Ymmärrettävää ettei kukaan mielellään avaa koko perheen edessä mitään pakettia josta paljastuu dildo taikka sitten jotkut pienen pienet seksikkäät alusvaatteet. Tottakai nuo lahjat kuuluukin avata sitten kahden kesken! Mutta siksi ajattelin esitellä pari tuotetta jotka voi häpeilemättä avata myös perheen, ellei suvunkin edessä.



Shunga-tuotesarja on ollut yksi lemppareistani sen koko ajan mitä olen tällä alalla työskennellyt. Sen eteerisistä, ihoa hemmottelevista öljyistä valmistetut hieromaöljyt ovat aivan huippuluokkaisia! Nämä upeat tuotteet sisältävät mm. kylmäpuristettua manteliöljyä, viinirypäleensiemenöljyä, seesaminsiemenöljyä, avocadoölljyä sekä safloriöljyä. Shunga-öljyt sisältävät myös E-vitamiinia joka tutkitusti auttaa mm. arpien hoidossa. Ja mikä parasta, näissä tuotteissa on huumaavan hyvä tuoksu (mm. mansikka&shampanja, laventeli, ruusu, eksoottiset hedelmät yms)!





Shungalla on hierontaan soveltuvia tuotteita myös muissa muodoissa. Tuotemerkiltä löytyy kerrassaan upea hierontavoide joka on erittäin riittoisaa ja jättää ihon todella pehmoisaksi. Tämäkin tuote sisältää ihoa hoitavaa E-vitamiinia sekä ripauksen hunajaa. Myös ihastuttava hierontakynttilä on loistava lahjaidea! Polttamalla tätä huumaavan hyvän tuoksuista kynttilää n.20 minuutin ajan saat sekä ihanan tuoksun lisäksi lämmintä hierontavoidetta. Kyllä, tämän kynttilän steariini on siis tarkoitettu hierontaan! Jos jotakin pelottaa että kynttilän kanssa leikkiessä palaa näpit niin turha luulo. Olen nimittäin itse testannut tätä ja kynttilän steariini ei todellakaan polta vaikka sitä kaataisi palavasta kynttilästä suoraa iholle!





Jos hieronta ei kuitenkaan ole se sinun juttusi niin Shungalta löytyy myös muita tuotteita. Yksi esimerkki on tuoteperheen vartalomaalit. Maalaaminen on kivaa ja taideteoksen nuoleminen varmasti vieläkin kivempaa! Meiltä saatavilla kaksi ihanaa makua, vanilja&valkosuklaa sekä perinteisempi suklaa. Olen kerran messuilla maistanut kyseistä tuotetta ja se todellakin maistuu kuin sulalta suklaalta, nam!


Muistakaa antaa lahjoja  toisillenne muulloinkin kuin pelkästään jouluina ja muina juhlapäivinä! Aikas hyvä lahja saattaisi olla esimerkiksi hieronta näillä korkealuokkaisilla ja laadukkailla tuotteilla ;)


Hauskaa joulun odotusta kaikille!<3


Rakkaudella, Saga



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti