perjantai 15. marraskuuta 2013

The Butterfly Effect!


Moi!



Taas on viikko vierähtänyt! En vaan pysty käsittämään miten aika voi kiitää näin nopeasti, tää syksy on mennyt ihan tajuttoman nopeasti ohitse. Koska jouluun on niin vähän aikaa niin yritetään panostaa täällä bloginkin puolella enemmän niihin kaikkiin tuotteisiin jotka sopivat lahjaksi. Valitsin tän päivän aiheeksi perhoset, koska ne sopivat hyvin esimerkiksi lahjaideaksi puolisolle.





Perhonen on siis eräänlainen klitoriskiihotin joka yleensä sidotaan kiinni naisen lantiolle. Niiden suosio perustuu ainakin osaksi siihen että ne ovat niin huomaamattomia, niitä voi pitää helposti housujen alla vaikka kaupassa tai lenkillä käydessä. Helppokäyttöinen ja huomaamaton huipputuote siis!





Perhosia löytyy meiltä langattomina sekä perinteisempinä langallisina malleina. Nimi saattaa hämätä, sillä kaikki kyseisen kategorian tuotteet eivät ole perhosen muotoisia, vaan meiltä löytyy valikoimasta delfiiniä, ampiaista ja jopa kilpikonnaa!



Todella helppo kiinnitys ja pehmeä valmistusmateriaali tekevät perhosesta todella miellyttävän käyttää. Säädettävät hihnat pitävät sen tukevasti paikallaan ja varmistavat että tehot pysyvät juuri siellä missä pitääkin.  




Vaikka ehkä kuulostaakin siltä että langat tulevat eteen kesken kaiken, ei se kuitenkaan pidä paikkaansa. Jos kuitenkin koet häiritseväksi kaikki erotiikkalelut joissa on ylimääräisiä johtoja niin langaton malli on kuin tehty sinua varten!

Muistakaa nauttia ja rentoutua viikonloppuna! Mulla on huomenna vielä töitä, mutta hauskaa perjantaita ja viikonloppua kaikille täältä Tiksin suunnasta!:)


<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti