perjantai 8. marraskuuta 2013

Lacy look!


Moikka!



Ihanaa kun tulee kolmen päivän jälkeen töihin ja täällä odotti ihana pitsinen yllätys! Nimittäin uusia vaatteita jälleen :) Ja mikään ei kyllä lämmitä yhtä paljon tällaisen materialisti naisen mieltä kuin kauniit vaatteet! Chillrose on tuotemerkkinä varmasti monille tuttu. Heillä on upeita, laadukkaita ja mielettömän kauniita catsuitteja, korsetteja ja korseletteja. Nyt meille on tullut myös aivan upeita ja todella näyttäviä pitsisiä asuja.








Pitsi pitää pintansa edelleen niin arkipukeutumisessa kuin makuuhuoneessakin. Todella näyttäviä ja seksikkäitä nämä pitsiset asu ainakin ovat! Sekä tietysti paljastavia. Mutta sehän on tarkoituskin, vai mitä naiset?





Musta pitsi on ollut vaatteissa nähtävillä jo kauan, mutta nyt meille on tullut pitsiä myös kirkkaammissa väreissä! Musta pitsi kuulostaa varmasti monien korvaan jo tarpeeksi rohkealta, saati sitten pitsi neonväreissä! Voin kuitenkin sanoa että vaikka olen mustan suuri ystävä niin nämä upeat värit veivät sydämeni kokonaan. Tietenkin musta on aina musta, mutta nämä neonvärit ovat taatusti pirteitä, näyttäviä ja mikä tärkeintä korostavat rusketusta ( jota meillä suomalaisilla tähän aikana vuodesta on tietysti todella paljon jäljellä;) ) Nämä värit jakavat taatusti mielipiteet, mutta suosittelen välillä kokeilemaan muitakin värejä kuin punaista ja mustaa makuuhuoneen puolella, eiköhän ne ole jo nähty!







Lisäksi meille tuli aivan ihana mekko, joka sopii loistavasti esim. farkkujen kanssa yhdistettynä arki käyttöönkin. Puhun siis ylhäällä olevassa kuvassa oikeanpuolisesta mekosta. Todella persoonallinen, voin lyödä vetoa ettei jokaiselta löydy kaapista vastaavaa.

Suosittelen tulemaan myymälöihimme tutustumaan ja katsomaan tarkemmin näitä tuotteita! Ja veikkaan että kannattaa olla nopea, mulla on jotenkin sellainen kutina että nämä tullaan viemään käsistä ;)


Rakkaudella,Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti