tiistai 5. marraskuuta 2013

Pikkujoulujen jälkifiiliksiä

Heippa!

Pikkujoulut juhlittu ja paluu arkeen koittanut! Oltiin siis viime lauantaina työtiimin kanssa erotiikkamessuilla Helsingissä. Oli aika huima meininki näin ensikertalaisen silmin. Nina ei myöskään ole aiemmin vastaavilla messuilla ollut ja hänenkin mielestä ne olivat tosi positiivinen yllätys. Oli aivan huimaa päästä tapaamaan esiintyjiä ja katselemaan uutuustuotteita. Parasta illassa oli kuitenkin, että saatiin tavata meidän uusi some-työntekijä ensimmäistä kertaa! Vaikutti erittäin hyvältä lisältä meidän tiimiin ja saadaan varmasti paljon uusia juttuja aikaan sosiaalisessa mediassa hänen avustuksellaan ;)

Huh, täällä Hämeenlinnassa on parhaillaan oikeen syysmyrsky! Meidän mainostaulu oli vähällä lähteä tuulen mukana pariin otteeseen pihalla. Oli pakko laittaa se nojaamaan tuohon kaiteeseen :D


Ja jos jotkut eivät varmaa sijaintiamme täällä Hämeenlinnassa vielä tiennyt, niin ihan linja-autoaseman lähettyvillä. Tuossa naapurissa on suojelustalo :) Ollaan kuitenkin ainoa liike täällä suunnalla, niin on se hyvä löytää perille :)

Oi että, joulu lähestyy kovaa vauhtia. Täytyy tuoda kotoa vähän jouluvaloja meidän näyteikkunaan, kun siellä sattuu olemaan muutamat ylimääräiset terveisin joulufriikki
Muutenkin ollaan jo alettu täällä liikkessä odottelemaan joulun tuloa tuotteiden kautta. Vibrasetit vielä odottelevat nättiä hintalappua, mutta tuloillaan on! Väsäiltiin Ninan kanssa täällä myös muutamia valmiita lahjapakkauksia, joiden sisään ujutettiin vaikka mitä ihania tuotteita!


Myrskystä viis, täällä palvelu on aurinkoista :)

<3Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti